Velkommen til ShowTech ApS.

ShowTech ApS er totalleverandør af tekniske produktioner, alt i scene og tribuner, service, borde & stole, telte samt mastetelte, bar & lounge og alt til etablering af storkøkken. Vores koncept er, at levere totalløsninger til private, erhvervs- og eventkunder.

Vi består af et professionelt team, som sætter den personlige kontakt i højsædet. Vi bestræber os på, at du har den sammen kontaktperson når du rettet henvendelse til os igennem helt dit samarbejde med os.

Vi står klar med knowhow og det rette udstyr, så vi kan skræddersy den perfekte løsning sammen med dig. Dette mener vi skaber tryghed og overblik og gør det nemt for vores kunder at afvikle et vellykket arrangement.

ShowTech ApS er geografisk placeret i Slagelse. Vi har 6.800 m2 lager og vi leverer derfor alt direkte fra eget lager.

ShowTech ApS har igennem de seneste år været igennem en rivende udvikling. Det betyder, at vi i dag er en af de største udlejnings virksomheder i Danmark. ShowTech ApS kan som den eneste leverandør tilbyde et komplet udlejnings program med alt I behøver i forbindelse med jeres arrangement.

Alle telte hos ShowTech ApS er certificeret og lever op til de europæiske standarder i forhold til det nye lovkrav gældende pr. 1. januar 2015.

Vi er en af Danmarks største teltudlejere med over 2000 udlejninger om året. Vi har mere end 30 års erfaring med telte.

Hos ShowTech ApS lægger vi i høj grad vægt på, at det vi leverer er i særklasse og dermed det bedste produkt på markedet.

SPECIALISERET TOTAL LEVERANDØR TIL STORE SOM
SMÅ EVENTS I HELE DANMARK