logo

Rådgivning

RÅDGIVNING

Hvilken lamper skal vi bruge? Hvilke budget skal vi afsætte? Hvad med glas? Har vi tænkt over hvor mange nødudgange vi skal bruge?

Der kan være mange spørgsmål der dukker op i forbindelse med et event, heldigvis har vi prøvet det mange gange før. Vores erfarne projektleder vil tage hånd om dig og dit event lige var den første idé til de sidste budgetter er gjort op.

Du bestemmer hvornår i processen du ønsker at inddrage os, men vi synes det er sjovest lige fra starten. Samtidig kan du slappe lidt mere af og nyde det du gerne vil. Du kan endda få lov at være gæst til dit eget event ude at bekymre dig om andet end at give et smil i ny og næ.

Vores dygtige fagfolk står klar til at hjælpe dig igennem hele eventet, lige fra idé til evaluering. Vi har nogle af branchens mest erfarne medarbejder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og bekymringer. Vi rådgiver ikke kun de events og arrangementer vi selv har fingrene i, vi vil også meget gerne hjælpe dig med specielle henvendelser og spørgsmål direkte til vores erfarne folk.

Ønsker du at arbejde med os?

Som den eneste på markedet leverer Showtech total løsninger inden for teknik, lyd/lys, inventar og dekorationer.