logo

Om

Om

Om ShowTech

Totalleverandør af oplevelser i alle størrelser. ShowTech er et hus fyldt med kreative ildsjæle inden for forskellige områder i event-universet. Hos Showtech laver vi komplette tekniske løsninger inden for en bred vifte af oplevelser i form af events, konferencer, koncerter, festivaler, teater og messer. Vi leverer til alle størrelser og typer af oplevelser. Med alle kompetencer in house kan vi levere alt fra design, planlægning, afvikling, logistik, 3D-visualiseringer og on-site produktionsledelse. Showtech er Danmarks førende leverandør inden for oplevelser.

One-stop-solution

One-stop-solution sikrer dig et strømlinet event, mere gennemsigtighed og bedre priser.

Hvad enten det er et udendørs sportsevent, en koncert eller konference, har vi elementerne som kan skabe rammerne for netop det univers I ønsker.

Vi har håndværkere in house og det er derfor også muligt at designe og bygge elementer in house.

Vores kompetencer

Her kan du læse mere om vores forskellige kompetencer
Sportsarrangementer
Med Showtechs brede vifte af produkter, kan vi levere en totalløsning til dit næste sports event. Med i forvejen mange sportsarrangementer i rygsækken, kan vi hjælpe helt fra første planlægning og frem til den afviklede begivenhed, hvad enten det er indendørs- eller udendørs arrangement, stort eller småt. Sammen med Jer skaber vi de mest optimale rammer både for sportsudøvere og publikum.
Koncerter
Hvad enten det er en mindre koncert på en Café, en stor koncert i det fri, om det er rock musik eller soul, kan vi hjælpe med at skabe rammerne. Lyd, lys og scenografi bundet sammen i en løsning som kan få taget til at løfte sig - og skulle der blive brug for en LED skærm så de på bagerste række også kan se, har vi mange løsninger for dette.
Kreativ afdeling
Showtechs kreative afdeling kan hjælpe dig på vej, hvis du ønsker at formidle dit budskab grafisk allerede i de tidlige faser. Vi tilbyder grafisk design og 3D animationer. Med grafisk layout er det muligt at designe helt ned til de små elementer, samt sikre at det visuelle udtryk er det I ønsker at kommunikere. Vi kan altså være din kreative samarbejdspartner fra tidligt i processen til udførelse af arrangementet.
Events og Shows
En oplevelse man sent glemmer… Når man skal afvikle et større show eller event, er der mange variabler og timinger, der skal gennemtænkes, for at sikre at gæsterne går derfra overrasket og imponeret. Vi går gerne med på råd tidligt i planlægningen af dit arrangement. Derved sikrer vi os, ud fra de fysiske rammer på lokationen samt dine behov og ønsker, at kunne bygge det mest optimale set-up.Sammenspillet af de kreative rammer, scenografi, lys og lyssætning er det som skaber WOW-oplevelser. Showtech kan være behjælpelig med alt det tekniske udstyr, dekorationer, udsmykning og borddækning - alt dette som er med til at gøre arrangementet til en uforglemmelig oplevelse.
Møder
Showtech tilbyder en bred vifte af fleksible løsninger til jeres næste møde eller konference. Det er uden betydning for os, om mødet du skal afvikle, er en mindre gruppe eller en større forsamling. Som kunde hos Showtech vil du møde professionel sparring fra A til Z, kreative forslag og du vil blive inddraget i processen gennem alle faser i form af møder eller konferenceplanlægning. Med vores mange års erfaring indenfor lyd, lys og visuelle løsninger sørger vi for at skabe de perfekte rammer til jeres næste møde, og sikre at jeres gæster får den optimale oplevelse.
Venue scouting
Har du ideen men mangler den perfekte lokation til dit næste arrangement, kan vi også hjælpe her. Vi har et stort netværk i hele landet og viden omkring de forskellige venues. Dermed kan vi hjælpe med at finde den perfekte venue i forhold til jeres ønsker og ideer, og på den måde sikre at lokation kan opfylde de tekniske funktioner som jeres arrangement vil kræve.